Vse vaše komantarje , kritike ali pohvale laho vpišete tukajJohn Doe - Belgija
   Great  
 
Damijan Krajc - Slovenija
   Trio-ADUTI res najboljša karta ki jo lahko dobiš za praznovanje abrahama.Bili ste odlični ,navdušili vse moje goste od Vardara do Triglava.Hvala za izjemen večer-le tako naprej-zelo priporočam! Damijan  
 
Tadeja  - Slovenija
   Hvala Vam za najino odlično speljano poroko. Res igrate vse zvrsti glasbe, tako da ste zadovoljili celotno publiko :) Tudi program in igre so nama bile zelo ušeč. Želim Vam še veliko porok in glasbenih uspehov.  
 
VANJA GRICNIK - Slovenija
   Hvala Vam za nepozaben Abraham-ov vecer.Res ste pravi Trio Aduti.Pohvale tudi iz strani mojih sodelavcev.Le tako naprej in upam da se bomo se kdaj srecali.Hvala Vam in srecno.  
 
VANJA GRICNIK - Slovenija
   Hvala Vam za nepozaben Abraham-ov vecer Za dobro glasbo pri kateri ne mores sedeti,za igre pri katerih smo se nasmejali do solz.😅.Pohvale tudi iz strani mojih sodelavcev,da ste res pravi Trio Aduti.Hvala Vam se enkrat in zelim si,da se boste se kdaj odzvali na moje povabilo.Srecno in se veliko spilov Vam zelim.Vanja s sodelavci.  
 
Andreja  - Slovenija
   Igrali na mojem abrahamu, nora žurka ..... zelo mi je bilo všeč, ker igrate vse zvrsti glasbe in tudi program imate pester :) Super ste fantje!!  
 
Renata -  Slovenija
   Ni kaj za dodat, res ste ok. Vaša glasba mi je všeč,ker imate mešano, skratka kar si srce poželi,pa tudi naplešeš se, ker imate kratke pavze,dobri ste...  
 
Elaine  - Anglija
   This was the second time we danced to Aduti, they just seem to know what the audience likes, the dance floor was full all night long.Great music and great atmosphere. Highly recommended.  
 
Karine Bauwens - Belgija
   We had a very nice evening!!! The group is fantastic, everybody was dancing like hell! We plan to go back!  
 
Špela - Slovenija
   Kaj naj rečem, brez besed sem, ko sem jih prvič čula igrat v hotelu štorman so mi bili enkratni, čestitam fantje, kar tako naprej!